Всеки шести страда от висок LDL холестерол

Наскоро проведено проучване на английски учени, обхванало 1 500 души под 35 години, показва, че всеки шести жител на Великобритания страда от висок LDL холестерол. Според същото проучване един от всеки пет, които знаят за този си проблем, не прави нищо по въпрос, което често се оказва и неприятно от гледна точка на това, че проблемите с LDL холестерол могат да се задълбочат и да предизвикат сериозни здравни проблеми.

“Хората си играят със смъртта, когато не предприемат нищо и не променят хранителните си навици и начина си на живот, след като открият, че имат висок холестерол – казва пред вестник Daily Mail изпълнителният директор на здравната организация “Hearth UK”, Жул Пейн.

Дори да сте слаби, млади и външно в цветущо здраве и да не мислите, че сте подложени на риск, ние бихме ви посъветвали да поддържате информираността си за нивата на своя LDL холестерол. Не забравяйте, че той може да бъде тих убиец без видими симптоми, които да можете ясно да разграничите в своето ежедневие.

Друга препоръка е да потърсите допълнителна информация по темата, като повишите общата си информираност по темата дори да не сте в типичните за масовите представи рискови групи на страдащите от проблеми с LDL холестерол. Не забравяйте, че през 21 век пред много от нас стоят предизвикателствата на заседналия начин на живот, което може да провокира значителни проблеми с нашия висок холестерол, както в краткосрочен, така и в дългосрочен аспект.

Не подценявайте опасностите от висок холестерол и по-конкретно от LDL такъв, защото можете да съсипете здравето си и да ви се наложат един куп процедури, за да компенсирате своята незаинтересованост.

Новини

  • 1
  • 2

Мнения на потребители

  • Боян Георгиев
  • Иван Чолаков

Няколко години бях с наднормено тегло и логично нивата ми на холестерол станаха опасно високи. Постепенно обаче започнаха да се

Още...

Имах сериозни проблеми с високи нива на лош холестерол. Търсих безуспешно решение няколко месеца докато не попаднах на Липостанол+. Продукта

Още...

Мнения на специалисти

  • д-р Портарска
  • д-р Петрова
  • д-р Филипова

Имам проследени десетки случаи на пациенти със завишени норми на холестерол, на които съм изписвала хранителната добавка ЛИПОСТАНОЛ+.

Още...

Все повече хора идват при мен със завишени нива на холестерол. Започнах да им препоръчвам да се възползват от продукта

Още...

Работя с Липостанол+ от няколко месеца и съм много довлна от резултатите. При всички пациенти приемали продукта редовно се забелязва

Още...